Glaslamineringsovn tekniske egenskaber

Fangding glaslamineringsovn Tekniske funktioner

fire lag (10)
1. Ovnkroppen vedtager en stålstruktur, og ovnen bruger en dobbelt termisk isoleringskombination af højkvalitets termiske isoleringsmaterialer og nye anti-varmestrålingsmaterialer.Hurtig temperaturstigning, god varmeisoleringseffekt, mindre varmetab og energibesparelse.
2. Det selvudviklede intelligente temperaturstyringssystem, hele processen kører fuldautomatisk, og starter med én nøgle.Med fejlalarm, fejlanalysefunktion, automatisk alarmfunktion efter kørsel, ingen behov for arbejdere til at bevogte.
3. Varmeeffekten kan justeres automatisk, opvarmningen er hurtigere og energiforbruget er mindre
4. Vakuumtrykket kan justeres automatisk.Under filmsmeltningsstadiet kan limoverløbsfænomenet med tyk film undgås på grund af for stort tryk.
5. Det har funktionen til at slukke og holde trykket.Efter at vakuumpumpen er slukket, kan vakuumposen automatisk opretholde vakuumet uden personalebevogtning.Når strømmen er tændt, kan den fortsætte med at fungere for at forhindre forekomsten af ​​spild af lamineret glas.
6. Vakuumposen er lavet af høj rivefast silikoneplade, som er slidstærk og har god lufttæthed.
7. Varmerøret vedtager nikkellegering rustfrit stål varmerør, som er ensartet opvarmet af tæppe og har en lang levetid.Cirkulationsventilatoren kan få de øvre og nedre overflader af hvert lag af vakuumposer til at varme mere jævnt.

Fremstillingstrin for lamineret glas:

to lag (9)
1. Efter at have kombineret det rensede glas med den afskårne EVA-film, lægges det i en silikonepose.Det laminerede glas kan stables én efter én.For at forhindre det lille glas i at bevæge sig, kan glasset fastgøres med varmebestandigt tape omkring det.det er godt.
2. Det er praktisk at placere gaze omkring glasset for vakuumudstødning og koldpumpe i 5-15 minutter ved stuetemperatur for at tømme luften i silikoneposen.
3. Generelt når temperaturen på glasoverfladen 50°C-60°C, og holdetiden er 20-30 minutter;fortsæt derefter med opvarmningen, indtil glasoverfladetemperaturen når 130°C-135°C, og holdetiden er 45-60 minutter.Tykkelsen af ​​filmen eller antallet af laminerede lag øges, holdetiden kan forlænges passende.
4. I afkølingsstadiet skal vakuumet opretholdes, og ventilatoren kan bruges til at køle ned.


Indlægstid: Jul-08-2022