Egenskaberne af lamineret glas

Lamineret glas er lavet af to eller flere stykker glas med et eller flere lag lamineret film (EVA/PVB) gennem opvarmning og tryk eller opvarmning og støvsugning.Vi er her for at præsentere dig for, hvad der er lamineret glas, i håb om at hjælpe dig.

lamineret glas

Da lysrefleksionskoefficienten for filmen, der er klemt i glasset, er meget tæt på selve glasset, kan det laminerede glas bevare samme renhed og gennemsigtighed som almindeligt glas.Når glasset knuses, er dets fragmenter naturligt bundet til filmen, så dette er et sikkert glas.

Lamineret-glas-knust_600x

Egenskaberne af lamineret glas:

1. Sikkerhed: Lamineret glas til byggeri er en slags sikkerhedsglasmateriale med fremragende ydeevne.Uanset om det er installeret lodret eller skråt, kan det modstå passage af enhver ekstern kollision.

2. Beskyttelse: Sammenlignet med andre glasprodukter har lamineret glas en større beskyttende effekt på mennesker og ejendom.Flerlags lamineret glas (skudsikkert glas) kan modstå kugler, bomber og voldsomme angreb.

Anvendelse af lamineret glas lavet af Fangding EVA maskine:fire lag (10)

Diverse arkitektoniske og dekorative glas.Vinduer og ovenlys, altangelændere, glaspartier, farvet glas, smart glas, trådglas.Finanssektoren og andre særlige lejligheder med krav til skudsikre og anti-optøjer.4

Kontakt os for mere info!


Indlægstid: 06-09-2022